• Ungt entreprenørskap: Nokre av prisvinnarane frå Stryn vidaregåande skule. Framme: Kaisa Wemby, Sonja Øvre-Flo, Daniel Rochak Brekke Bak frå venstre: Jonas Trygve Flåm Røberg, Fredrik-Elias Stokke Melheim, Jakob Bø, Marcus Watral Garlid, Tobias Brendefur, Peter Marquard Frausing, Diogo Do Vale Parcerias.  Foto: Stryn vgs

Dryss av prisar til Stryn vidaregåande skule!

Årets yrkesmeisterskap gikk av staben på Eid idag.Resultat; beste yrkessjåfør Eirik Sæten, beste logistikkarbeidar Andrine Støverstein, beste betongarbeidar Kjetil Myklebus. Årets entreprenørskapslærar Sonja Øvre- Flo, Stryn vgs. Blås reint UB fekk 1.plass for beste marknadsføringstiltak og NoPlastUB vart beste HR- bedrift. Vi er kjempestolte og Gr...

• Revebjelle

IKT lærlingar

Ynskjer du ein spanande lærestad i faga IKT-servicefag eller dataelektronikar? Då kan vi tilby læreplass hjå IKT drifts- og utviklingstenesta i Sogn og Fjordane fylkeskommune. Vi har til ei kvar tid ca. 15 lærlingar i staben. I år skal vi ta inn inntil 8 nye lærlingar.

• Service og samferdsel  Foto: Therese Dispen

Utdanningsval 9.klasse

Vi ønskjer 9.klasse elevane i Nordfjord velkommen til hospiteringsdagar 4. og 5.mars Begge dagane startar kl. 10.00 og avsluttar kl. 14.00 Mandag 4.mars er det oppmøte i Auditoriet ( Bruk hovudinngangen til Kantina)

Fleire saker ›