Stryn vidaregåande skule
Eksamen 2018

Eksamensplan våren 2019

14. mai 2019

Sjå oversikt over eksamensdatoar for lokalgitt og sentralgitt eksamen på skulen sin ÅRSPLAN 

Venke - lærlingar 2

Lærlingar får studentrabatt

14. mai 2019

Fylkestinget har bestemt at lærlingar no får studentrabatt på kollektivtransport på linje med elevar og studentar. Elev- og lærlingombod, Venke Nordeide, har ivra for dette i fleire år og jublar.

Vg1 Service og samferdsel møter Statsminister Erna Solberg   Foto: Stryn vgs

Spennande møte med statsministeren

26. april 2019

Statsminister Erna Solberg var på Strynbesøk i går. Elevane på Vg1 Service og samferdsel møtte statsministeren på Moods of Norway.

Kakekurs på kjøkkenet   Foto: Jon Myklbust

Inspirerande kakekurs

12. mai 2019

20 entusiastiske damer deltok på kakekurs med konditor Johnny Wilhelmsen frå Idun. Resultata var imponerande og smakane himmelsk.

Russ med engasjement for psykisk helse: Framme frå v. Oliver Kirkeeide Næss, Bendik Hofseth og Christian Svoren Strand, bak frå v. Silje Fløtre Reed, Mia Lillevik Kjellevold, Maria Grodås, Synne Skrede, Dorthea Kirkeeide Hjelmeland, Marius Reed Hopland, Theresa Blaalid, Kent Ove Sæten og Olav Egset.  Foto: Gunnhild Sindre

Russen engasjerer seg for psykisk helse

05. mai 2019

Russetid er ikkje berre fest og moro. Strynerussen engasjerer seg også for psykisk helse, og set no i gang ein innsamlingsaksjon.

Vg2 Reiseliv og Vg2 Salg, service og sikkerheit på Hoven    Foto: Gerd Skarstein

Lærerik dag på Hoven

02. mai 2019

Elevane på Vg2 Reiseliv / Vg2 Sal, service og sikkerheit var på Hoven sist veke. Marknadsføring, lunch, drift og sikkerheit stod på timeplanen.

Vg2 Reiselibv på besøk til Singerheimen i Olden    Foto: Gerd Flåten Skarstein

Historisk tur til Singerheimen

26. april 2019

Elevane på Vg2 Reiseliv fekk ein dag med opplevelsesrik dag med historie, omvisning og litt om vegen vidare. Margunn Skarstein var guide på Singerheimen i Olden. 

Uteområde

Ledige undervisningsstillingar

12. april 2019

Stryn vidaregåande skule har ledig eit spennande utvalg av undervisningsstillingar frå 1.august 2019. Klikk på lenkja for meir informasjon og for å gå direkte til søknadsskjema.

Lærling kontor og administrasjonsfaget   Foto: Fagbladet

Lærling i kontor- og administrasjonsfaget

08. april 2019

Sogn og Fjordane fylkeskommune har to ledige stillingar som lærlingar i kontor- og administrasjonsfaget frå august 2019.

Direkte til søknadsskjema.

Bad Taste 2019

Bad Taste

07. april 2019

Onsdag var det Bad Taste party i Kantina i lunchen. Nok eit positivt elevtiltak i regi av miljøkoordinatoren vår, Therese Dispen.