"Cocktailfeeling hos Moods of Norway"

Fredag var elevane på VG1 Service og samferdsel og VG2 Sal, service og sikkerheit på bedriftsbesøk hos Moods of Norway.
Spennande dag med god og nyttig informasjon.

Cocktailfeeling hos Moods of Norway.
Bedriftsbesøket fredag som elevane på VG1 Service og samferdsel og VG2 Sal, service og sikkerheit var ein av smakebitane frå dei 8 yrka dei kan velje som fordjuping etter haustferien.
Elevane fekk omvising på butikken i Stryn, lageret og kontoret. Her fekk dei kjennskap til og kunnskap om dei ulike arbeidsoppgåvene. Jørn Sætre og Rasmus Bø fortalde elevane om historia til Moods of Norway.

Moods of Norway vart etablert i Stryn i 2003 og grunnlagt av Stefan Dahlkvist, Peder Børresen og Simen Staalnacke. Selskapet bruker en rosa Ferguson TE20 som mal for sin logo. Et tall er brodert på alle selskapets dresser og skjorter, en referanse til antall registrerte traktorer i Norge. Dette tallet har variert over tid, for tiden brukes tallet 234.243.

moods 2

Moods of Norway har siden 2003 økt omsetningen fra 300 000 kr til nærmere 332 842 975 kr i 2012. Selskapets kolleksjoner er tredelt, street, casual og cocktail. Børresen og Staalnacke fikk tildelt Scheiblers Legats Talentpris for god design i 2006
Kilde:Wikipedia