Entreprenørskapselevane 2019   Foto: Fjordingen

Frå ide mot ferdig produkt

17. november 2019

"På kroken UB" og "Midt i blinken UB" arbeider med kreative og spenstige produkt i Entreprenørskapsfaget under kyndig rettleiing frå lærar Sonja.

Tur til badedammen på Tverrfjellet Foto: Per Ingebrigt Karbø

Velkommen til foreldresamtale

15. november 2019

Stryn vidaregåande skule inviterer foreldre og elevar til foreldresamtale. Studiespesialisering 20. og 21. november, yrkesfag 26. og 28.november. Nærmare informasjon kjem frå kontaktlærar.

Vg1 Bygg og anlegg på besøk hos YIT Jølster    Foto: Ørjan Molnes Olsen

Lærerik fagdag på YIT Jølster

15. november 2019

Inspirerande og lærerik dag for elevane på Vg1 Bygg- og anlegg denne veka. Her fekk dei informasjon om  betongfaget og fjell- og bergverksfaget samt oppleve og erfare korleis faga fungerer i praksis. Dagen vart avslutta med pizza og kake på riggen.

Førjulskos ST   Foto: Johanne Elisabett Sørdal

Førjulskos på kjøkkenet

15. november 2019

Elevane på Vg1 studiespes. fekk i går eit lite avbrekk frå læreboka i går. Då vart det pizza og kakebaking og førjulskos på Borghildstova.

Fløy 1   Foto: Johanne Elisabett Sørdal

Fresh og trendy mingleplass

01. november 2019

Elevane på studiespesialisering kan no boltre seg på fargerike og trendy mingleplassar. Signal Norway har levert frå design og prosjektering til produksjon og montering av lokalitetane. Alt er levert av lokale bedrifter.

Rosa dag 2019   Foto: Johanne Elisabett Sørdal

Rosa dag

31. oktober 2019

Stilfull gjennomføring av Rosa dag i lunchen. Ein av dei mange populære happeningane i Drømmeskolen.

Hospitering 2019 10.klasse i Nordfjord    Foto: Johanne Elisabett Sørdal

Spennande og lærerike dagar

31. oktober 2019

Mandag og tirsdag denne veka har 10.klasse elevane frå Nordfjord hospitert på dei ulike vidaregåande skulane der dei har tileigna seg kunnskap og erfaringar frå dei ulike utdanningsprogramma..

lærlingsamling

Lærerikt og kjekt på årets lærlingsamlingar

28. oktober 2019

Rundt 250 lærlingar og lærekandidatar har delteke på årets til saman ni lærlingsamlingar rundt om i fylket. Diskusjonane på samlingane vitnar om at vi har mange reflekterte og dyktige framtidige fagarbeidarar.

Vestland fylkesting

21. oktober 2019

15. og 16. oktober fordelte Vestland fylkesting dei ulike politiske verva i den nye fylkeskommunen.

Vg2 Reiseliv og Vg2 Sal, service og sikkerheit på besøk på Magellan  Foto: Stryn vidaregåande skule

Hospitering 10.klasse

04. oktober 2019

Vi ønskjer 10.klasse elevane i Nordfjord velkommen til hospiteringsdagar 28. og 29.oktober. Planane finn du på denne sida.NB! Skriv ut planane, og ta disse med på skulebesøket