Uteområde

Ledige undervisningsstillingar

12. april 2019

Stryn vidaregåande skule har ledig eit spennande utvalg av undervisningsstillingar frå 1.august 2019. Klikk på lenkja for meir informasjon og for å gå direkte til søknadsskjema.

Lærling kontor og administrasjonsfaget   Foto: Fagbladet

Lærling i kontor- og administrasjonsfaget

08. april 2019

Sogn og Fjordane fylkeskommune har to ledige stillingar som lærlingar i kontor- og administrasjonsfaget frå august 2019.

Direkte til søknadsskjema.

Bad Taste 2019

Bad Taste

07. april 2019

Onsdag var det Bad Taste party i Kantina i lunchen. Nok eit positivt elevtiltak i regi av miljøkoordinatoren vår, Therese Dispen.

Translyra 2

Den kulturelle skulesekken "Translyria"

07. april 2019

Torsdag 11.april syner Den kulturelle skulesekken "Translyria"  som er eit stort kostymedrama, der kjønnsrollene utfordra på alle tenkelege måtar. Framsyninga er i Stryn Kulturhus for Vg1, Vg2 og Vg3 elevane på ST.

Davis College Irland  Foto: Anders Bruvoll

Studietur til Davis College

01. april 2019

Lærerik og spennande studietur til samarbridsskulen vår i Cork, Irland

Miljøhus   Gemini

Felles samarbeidsprosjekt i Nordfjord

01. april 2019

Dei vidaregåande skulane i Nordfjord starta opp med eit felles forprosjekt i januar der tema har vore framtidas Miljøhus. Forprosjektet er tverrfagleg og har fokus på både yrkesfaga og realfaga.

Servicegjengen UB, Vg1 Service og samferdsel, fotballturnering i Strynehallen.  Foto: Siv Randi Berstad

Servicegjengen UB arrangerte fotballturnering

19. mars 2019

Fredag 15.mars arrangerte ungdomsbedrifta frå Vg1 Service og samferdsel fotballturnering.  8 lag var påmelde i Strynehallen. Over 200 ungdomar tok turen innom hallen denne kvelden. Det var god stemning og ein godt nøgd arrangør. Byggmester Bob vart vinnaren.

Uteområde

Ledige undervisningsstillingar

22. mars 2019

Vi har ledige undervisningsstillingar for skuleåret 2019-20 innan Helse- og oppvekst, Teknikk- og industriell produksjon, spansk og fysikk. Meir informasjon og direkte til søknadsskjema, yrkesfag og studiespesialisering.

Ronja  Foto: Stryn vidaregåande skule

Gler seg over auka søkjartal til yrkesfaga

13. mars 2019

Fagopplæringsnemnda gler seg over auka søkjartal og tilrår at fleire klassar vert oppretta i yrkesfaga på vg1. I møte 13. mars vedtok nemnda uttale til justering av opplæringstilbodet neste skuleår.

Frå Instituto Hispanico de Murcia. Nina og Ann Jeanette, Esther, Manuel og Felipe   Foto: Johanne Elisabett Sørdal

Internasjonal arbeidserfaring

28. februar 2019

Nina og Ann Jeanette frå Vg2 Reiseliv skal vere tre veker i Murcia der spansk språk, kultur, guiding og organisering av internasjonale aktivtetar står på timeplanen. Opphaldet er i regi av Erasmus +.