Katedralen i Murcia  Foto: Johanne Elisabett Sørdal

Ingen elevutveksling utanfor Europa skuleåret 2020-21

22. juli 2020

Vestland fylkeskommune har vedtatt å avlyse all elevutveksling til land utanfor Europa skuleåret 2020-21.

Elev PC

Elev-PC skuleåret 2020-21

22. juli 2020

6.juli opnar Vestland fylkeskommune for bestilling av elev-pc.

Inntak

Dei fleste elevane får førstevalet sitt

22. juli 2020

Førsteinntaket til vidaregåande skule 2020-21 i Vestland er klart. Tal frå fylkeskommunen viser at dei fleste elevane får førstevalet sitt ved inntak til vidaregåande skule i Vestland. 22 087 skuleelevar i fylket får i dag svar på søknaden sin om skuleplass til hausten.

Informasjon frå Lånekassa

22. juli 2020

Som elev med ungdomsrett i vidaregåande opplæring, må du vente med å søkje utdanningsstøtte til du har fått skuleplass og takka ja til plassen via vigo.no.

Hoven

God Sommar!

21. juni 2020

Med bildet frå Hoven og Vg3 sin avslutningsfest ønskjer vi elevar, foreldre, tilsette og samarbeidspartar gjennom året Ein riktig fin og solrik sommar!

Aktivitetsdag  Foto: Stryn vidaregåande skule

Kreativ aktivitetsdagar via Teams

07. juni 2020

Kreative dagar for elevane på studiespesialiserande der "Kompani Bruvoll", beachvolleyball, zumba, styrketrening og leikar stod på programmet. Elevane skulle dokumentere med bilde og film via Teams frå ulike postar og oppgåver. Svært vellykka etter ei lang periode med korona som hovudfokus.

Lånekassen tilbyr både lån og stipend - her illustrert som ein haug med pengar

Info frå Lånekassen for neste skuleår

27. mai 2020

Kunnskapsdepartementet har fastsett forskrifta om utdanningsstøtte for studieåret 2020-2021.

Eksamen 2018

Standpunkt og klagefristar

27. mai 2020

Ønskjer du å klage på ein karakter, må du gjere dette innan 10 dagar etter at karakterane vert publisert i SkuleArena. NB! For Vg3-elevane gjeld ein hurtigklagefrist. Les meir her.

Vestland

Inntak til skuleåret 2020-21

27. mai 2020
  • Første inntak er 8. juli med svarfrist 22. juli.
  • Andre inntak er 29. juli med svarfrist 5. august.
  • Tredje inntak er 10. august og du svarer ja til plassen ved å møte opp første skuledag.

Meir informasjon: https://www.vestlandfylke.no/utdanning-og-karriere/elev/inntak/