Vg1 Bygg- og anlegg   Foto: Johanne Elisabett Sørdal

Engasjerte elevar i regnveret

18. september 2019

I dag stod nivellering på timeplanen til elevane på vg1 Bygg- og anlegg. Nivellering er den mest nøyaktige forma for høgdemåling. I regnveret nytta elevane kantina for å øve seg i praksis.

Øvelse i Lodalen[1]

Praksisnær øving

18. september 2019

Tirsdag kveld var 39 elevar frå klassane 1SEA, 1TPA og 2HAA med som markørar på ei stor fellesøving i Lodalen for redningsetatane. Elevar frå 2HAA stod også for sminking av markørane.

Tre elevar på byggfag i arbeid

Lærlingsamling 2019

18. september 2019

Fylkeskommunen inviterer lærlingar og lærekandidatar som har teikna lærekontrakt i 2019 til lærlingsamling i Stryn 3.oktober for å ta opp aktuelle tema for læretida.

Elevar på Kåre Roseths plass

Ungdom frå Sogn og Fjordane toppar statistikkane

15. september 2019

Elevane og lærlingane i Sogn og Fjordane er best i landet på å gjennomføre vidaregåande opplæring både på studiespesialisering og i yrkesfag.

Treningssamling på Beito   Foto: Sjur Ole Svarstad

Treningssamling på Beito

15. september 2019

Elevane på landslinja i skiskyting har vore på treningssamling på Beito. Før dei reiste hadde dei ein knalltøff løpsintervall. Ein flott 3-timerstur frå Bygdin til Beito var ein del av treningsopplegget, med høgste punkt var Bitihorn, 1607 meter!

Norske flagg

Flotte prestasjonar på UM i friidrett 2019

15. september 2019

Steffen Melheim vann diskos og slegge og tok bronse i kule og spyd. Malin  Riise Gran leverte årsbeste på 100 m, og Joanna Kveen Øvre-Flo tok ein flott 6 plass i lengde. Steffen og Malin er elevar på Service og samferdsel, Joanna på studiespesialiserande. Vi gratulerer!

Foto: Måløy vidaregåande skule

Rekordmange har fått læreplass

06. september 2019

Aldri har så få stått utan læreplass i september. Likevel har vi utfordringar i helsearbeidar- og elektrikarfaget.

Medaljevinnarne i kule U20 under junior-NM i Sigdal. Steffen Melheim i midten tok eit relativt klart gull i konkuuransen

Gull i kule og sølv i diskos!

26. august 2019

Vi gratulerer Steffen Melheim (i midten på bildet)  frå Olden og er elev på Service og samferdsel på Stryn vidaregåande skule med fantaisk resultat frå junior-NM, U20i friidrett i Sigdal!

Logo Stryn vgs

Velkommen til foreldremøte

22. august 2019

Vi inviterer til foreldremøte for Vg3 torsdag 12.september kl 18. Oppmøte i Auditoriet.

James Bond   Foto: Den kulturelle skulesekken

Den kulturelle skulesekken - "James Bond"

01. september 2019

Dette stykket er ein scenisk versjon av den ikoniske filmen GoldenEye. Det er laga som teikneserieteater, ei leiken og actionfylt uttrykksform full av humor, harselas og kjende referansar.

​Onsdag 4.september:  YF kl. 10 og ST kl. 13