Elevar på Kåre Roseths plass

Elevundersøkinga

04. november 2020

Informasjon om undersøkinga for foreldre og elevar.

Elevar

Forlenger unntak frå fråværsreglane ut skuleåret

04. november 2020

Kunnskapsdepartementet forlenger dei mellombelse unntaka frå fråværsreglane til å gjelde ut heile skuleåret. Det betyr mellom anna at dei vanlege dokumentasjonskrava ved fråvær av helsegrunner ikkje gjeld. Les meir.

Entreprenørskapsfaget 2020-21   Foto: Stryn vgs

Ros til årets ungdomsbedrifter i Stryn

04. november 2020

Sigrid Førde frå Kunnskapsparken er imponert over nivået på bedriftene i Stryn og Vestland der innovasjon, bærekraft og kreativitet har hovudfokus.

Nikolai Rasmus Sætren   Foto: Stryn vgs

Best i Vestland

04. november 2020

Nikolai Rasmus Sætren vart beste elev i Vestland i første runde i Kjemi - OL ,i Abel-konkurransen i matematikk og i Fysikkolympiaden!

Vg3 studiespesialisering   Foto: Stryn vgs

Amerikansk kultur, politikk og presidentval

04. november 2020

Engasjerte elevar i faget Politikk og menneskerettar på Vg3 studiespesialisering der dei siste vekene har hatt fokus på USA.

Landslinjeelevane i Skiskyting på trening i Lodalen    Foto: Stryn vgs

På treningsøkt i Lodalen

16. oktober 2020

Elevane på landslinja i skiskyting har nytta det flotte oktoberveret til treningsøkt i Lodalen.

Psykisk helsearbeidar for barn og unge Kamilla Hatledal og helsesjukepleiar Hilde Nordnes.   Foto: Stryn vgs

Markering av Verdensdagen for psykisk helse

16. oktober 2020

Dagen vart markert i kantina der Kamilla og Hilde hadde regien. Les meir om Verdensdagen.

Byggprosjekt på Robjørgane    Foto: Stryn vgs

Byggprosjekt i nydeleg oktoberver

16. oktober 2020

Vg2 Byggteknikk feira ferdigstøpt grunnmur på Robjørgane og byggherre Even Dispen spanderte skulebollar på alle elevane!

Elevane på Salg, service og reiseliv Tur til Sølvane gard   Foto: Stryn vgs

Ekskursjon til Sølvane gard

16. oktober 2020

Elevane på Vg1 Salg, service og reiseliv har vore på besøk på Sølvane gard i Kandal. Unikt konseptet som har kultur, lokalmat og turisme som hovudfokus.  Les meir.