støttetelefon

Støttetelefon for elevar, lærlingar og ungdom under koronapandemien

29. mars 2020

Vestland fylkeskommune opprettar ein støttetelefon, kor dei unge kan ta kontakt med fagpersonar med psykologisk kompetanse. Du kan ringe 51 20 71 21. Telefonen er open 12.00-18.00 måndag-fredag.

Russ 2020

Informasjonsskriv til russen 2020

23. mars 2020

Fylkesdirektøren for opplæring i Vestland og samarbeidsgruppa for russen 2020 i Vestland har etablert eit russeråd for å få til eit tett samarbeide med dei lokale russestyra. Les brevet her.

Instituto Hispanico de Murcia Lise Fure Håvik , Felipe Espada (manager) og Lucia Trvalcova Foto: Johanne Elisabett Sørdal

Lise og Lucia – flotte ambassadørar for Stryn og Norge

23. mars 2020

Elevane Lise Fure Håvik og Lucia Trvalcova frå Vg2 Reiseliv på Stryn vidaregåande skule er nyleg tilbake frå eit tre vekers utdanningsopphald i Murcia i Spania.

"På kroken UB" Beste ungdomsbedrift på fylkesmeisterskapen 2020.   Foto: Stryn vgs

Hurra for dei kjempeflinke ungdomsbedriftene våre!

19. mars 2020

"På Kroken UB" vart beste ungdomsbedrift 2020, "Midt i Blinken UB" og "På Kroken UB" fekk HR-prisen. Beste samarbeid med næringslivet , 2.plass til "Midt i blinken UB. Vi gratulerer elevane og lærar Sonja!

Hospitering vår 2020

Spennande og lærerike dagar

14. februar 2020

Mandag og tirsdag denne veka har 9.klasse elevane frå Nordfjord hospitert på dei ulike vidaregåande skulane der dei har tileigna seg kunnskap og erfaringar frå dei ulike utdanningsprogramma.

Junior NM i Folldal Gullmedalje til Gunn Kristi Tvinnereim   Foto: Sjur Ole Svardad

Fantastiske resultat!

08. mars 2020

Elevane på Landslinja i skiskyting ved Stryn vidaregåande skule har delteke på Junior NM i Folldal i helga. Gunn Kristi Tvinnereim tok GULL på fredag i fellesstart og  Maren Hjelmeset Kirkeeide gjekk inn til bronsemedalje. Det vart bronse på Gunn Kristi på lørdag, og mange av dei andre elevane leverte gode resultat. Vi er kjempestolte og Gratulerer alle!

Kjemiske forbindelser  Store norske leksikon

Gode resultat i Kjemiolympiaden

04. mars 2020

2 av elevane frå studiespesialisering som deltok på Kjemiolympiaden kom på topp 50 lista. Sjå vedlagde resultatliste.

Joanna Kveen Øvre- Flo er teken ut til regional landslangssamling i handball.   Foto: Fjordingen

Joanna til regional landslagssamling

09. mars 2020

Joanna Kveen Øvre-Flo elev ved studiespesialisering ved Stryn vidaregåande skule er teken ut til regional landslagssamling i handball. Samlinga vert arrangert i Haukelandshallen. Joanna er ein av to uttekne frå gamle Sogn og Fjordane. Vi ønskjer Lykke til!

UB gjengen 2020

Fylkesmeisterskap for ungdomsbedrifter

18. mars 2020

I dag gjennomfører Ungt entreprenørskap Sogn & Fjordane fylkesmeisterskap for ungdomsbedrifter via GoToMeeting. Lykke til!