Søk om stipend hos lånekassen

Opprett digital postkasse - få svar på lånesøknad med ein gang

Elevar under 18 år på vgs får stipend fra Lånekassen. Har foreldra digital postkasse før søknad sendast får du svar på søknaden digitalt og kan så signere for stipendet med ein gang.

Elever under 18 år på videregående skole får stipend fra Lånekassen, men en forelder må signere for stipendet. Opprett digital postkasse før barnet ditt søker om stipend, så får du svar på søknaden digitalt og kan signere for stipendet med en gang.

Slik oppretter du digital postkasse
Du oppretter en digital postkasse på norge.no. Bruk din elektroniske ID, for eksempel BankID eller BankID på mobil. Du kan velge mellom to offentlig godkjente postkasser - e-boks og Digipost.

Opprett digital postkasse

Du får varsel på e-post eller SMS når du får brev i den digitale postkassen din.

Hvorfor bør du ha digital postkasse?
Har du en digital postkasse, kan statlige virksomheter og kommuner sende deg brev digitalt. Dette er en sikker løsning for å få og oppbevare post elektronisk.

Eleven må vente med å søke om stipend
Elever i videregående må vente med å søke om stipend fra Lånekassen for neste skoleår til de har fått en skoleplass og takket ja til den. De søker på lanekassen.no

Klikk her for å se hva elever kan få i stipend