• Kunnskapsminister Guri Melby.   Foto: Håkon Mosvold Larsen

Eksamen 2021

Regjeringa har lagt opp strategi for eksamen våren 2021 i samarbeid med utdanningssektoren. Les meir.

• Krafttak mot kreft 2021   Foto: Fjordingen

Krafttak for kreft 2021

Strynerussen har samla inn 78.000,- kr til Kreftforreininga. I år som i fjor var innsamlinga digital og aksjonsleiar Caroline Lunde er nøgd med resultatet og rosar lokale givarar.

• korona

Massetesting av 24 skular

Etter påske kjem Vestland fylkeskommune til å utvide prosjektet med å masseteste elevar og skuletilsette for covid-19.

• SOMMARJOBB: Unge i Vestland kan få sommarjobb i fylkeskommunen.

Fylkeskommunen doblar talet på sommarvikarar – lyser ut 100 stillingar

Rett etter påske lyser Vestland fylkeskommune ut inntil 100 sommarvikariat for skuleelevar og studentar over heile fylket. Fylkeskommunen doblar med dette talet på slike sommarjobbar frå i fjor.

• Instituto Hispanico de Murcia Lise Fure Håvik , Felipe Espada (manager) og Lucia Trvalcova Foto: Johanne Elisabett Sørdal

Internasjonalt samarbeid skal halde fram

– Internasjonalt samarbeid har ein naturleg plass i vidaregåande opplæring, seier utvalsleiar Karianne Torvanger etter at hovudutval for opplæring og kompetanse samrøystes har vedteke planen for internasjonalt samarbeid for perioden 2021 til 2025.

Fleire saker ›