Stryn vidaregåande skule/Opplæringstilbod/Service og samferdsel/Vg2 Sal, service og sikkerheit
Vg2 Reiseliv og Vg2 Sal, service og sikkerheit på besøk på Magellan  Foto: Stryn vidaregåande skule

Vg2 Reiseliv og Vg2 Sal, service og sikkerheit på besøk på Magellan Foto: Stryn vidaregåande skule

Vg2 Sal, service og sikkerheit

Programområdet for sal, service og sikkerheit skal legge grunnlag for yrkesutøving innan kundebehandling, sikkerheitsplanlegging og økonomistyring i varehandel og tenesteleveranser.

Stryn vidaregåande skule er ein moderne og framtidsretta skule som ligg sentralt i Stryn sentrum. Skulen har lange tradisjonar knytt til samarbeid med lokalt arbeids- og næringsliv. Det er derfor svært naturleg å nytte ulike arenaer i opplæringa til elevane for å knytte saman teori og praksis.

På Vg2 Sal, service og sikkerheit kan du fordjupe deg innan følgjande lærefag:

Kontor- og administrasjonsfaget

Salsfaget

Vektarfaget

10 veker i løpet av skuleåret nytta til prosjekt i samarbeid med lokale bedrifter,  fordjupingsoppgåver,  fagdagar og arbeidspraksis for elevane.  Elevane har ikkje fellesfag i dei 10 vekene.

Grunnleggjande ferdigheiter

På Vg2 Sal, service og sikkerheit vil ei skuleveke innehalde følgjande fag:

17 timar felles programfag

9 timar yrkesfagleg fordjuping